Hvad er DP

Nogen spørger måske sig selv: “Hvad er Dansk Pilsner?”
Jo. Svaret er lige til. Herunder får du både den rigtige gennemgang og den rigtige gennemgang.

Bryggeri: Bryggeriet Vestfyen
Type: Pilsner
Alkohol: 4.6%
Flaskestørrelse: 33 cl.
Ingredienser: Vand, bygmalt, majs, glukosesirup, byg, humle.

Forhandles af: Fakta, Super Brugsen, OSUMA.dk m.fl.
Danmark A/S af A/S Bryggeriet Vestfyen, 5610 Assens

… og mere korrekt:

Dansk Pilsner er Danmarks, hvis ikke verdens bedste øl til prisen.

DP bliver ofte også kaldet Dansk Pagne og kan findes i de fleste Fakta’er i Danmark. Pilsneren er også fundet i Lithauen og andre Østeuropæiske lande.

Oi. Måske du leder efter hvad DP ellers betyder? Det kan betyde Double Penetration.

 

OBS!!

Denne side er udelukkende lavet ‘for sjovt’. Den har absolut intet at gøre med Dansk Pilsner. Ønsker du at kontakte os der ejer domænet og hjemmesiden, skriv da en mail til: kontakt@danskpilsner.dk

9 Thoughts to “Hvad er DP”

 1. Mathias Andersen

  Hej Danske Pilsner,
  Vi er en gruppe på 25 personer, der skal Roskilde Festival denne sommer. Vores Camp har eksisteret i gennem 3 år, og vi haft stor succes med størstedelen af vores events. Vi kunne godt tænke os, at søge en sponsoraftale med jer under dette års Roskilde festival. Det er selvfølgelig med åbenhed, overfor jeres ideer omkring events, da det jeres produkter som vi bruger, samt har vi henblik på at fremme jeres produkter. I løbet festivallen vil vi afholde en del begivenheder, som alle frit kan deltalge i. Vi kan også lave begivenheder på Facebook, hvor deltagende i begivenhederne kan forhøjes.
  Events som jeres produkter, muligvis kunne indgå i:
  – DP-pong. (Beer pong)
  – DP-bowling. (Øl bowling)
  – Gæt en DP
  – Roskildemesterskaberne i DP.
  – DP jagt (Vi gemme en masse af læskende drikke rundt i campen, og den der finder flest får en præmie).
  – Miss wet DP t-shirt.

  Hele dette er meget stadig meget overfladisk, da vi endnu ikke har fået nogen sponsorer, men vi har intentioner om at gøre hele dette projekt så professionelt som muligt.

  Hvis i synes noget af dette lyder tiltalende, må i meget gerne kontakte os på denne mail: frederichs123@icloud.com
  I kan også ringe til Mikkel Linden (leder af vores camp) på tlf: 60155136 (Mikkel Linden).

  Vi glæder os til at høre fra jer.
  Med venlig hilsen hele,
  Camp Safari

  Mathias Andersen & Mikkel Linden.

  1. DP

   Hej Mathias, Mikkel og resten af Camp Safari!

   Tak for jeres henvendelse. Det lyder som et sindsygt nice projekt I har gang i og vi ville vildt gerne være med, men…..
   Som det står ovenover, har denne hjemmeside ingenting at gøre med Dansk Pilsner. Denne side er bare for sjov og er kun til spas. Jeg har sendt Jer en email med yderligere. Tjek lige den. 🙂

 2. Emil sjøberg-Nielsen

  slog min adblock af for jeres skyld! drik en dp for mig! <3

  1. DP

   Du er for nice! Vi drikker en ekstra 🙂

 3. Hej DP!
  Jeg er til dagligt teknisk administrator, for fodboldklubben Hareskov if, og har i denne sæson startet et hold op, som har ambitioner ud over det sædvanlige. Et fodboldhold med store ambitioner, skal også have en sponsor med store ambitioner. Derfor ser vi jeres firma som det perfekte match.

  Vi er så småt begyndt at starte en stor fanbase, i form af en Instagramprofil, som vi startede op for 1 uges tid siden. Vi har allerede ramt hele 122 followers, og vi oplever kun positiv vækst ift nye followers. Derudover er vi besidelse af nogle yderst talentfulde spillere, og som i nok ved, skal talentfulde spillere have nogle kvalitets-øl, til at holde formen ved lige.

  Når i forhåbentlig tjekker vores instagramprofil, vil i med garanti bide mærke i film og redigeringsegenskaber, som man vil kunne finde hos mange profesionelle klubber. Vi er i besidelse af nogle medieadministrator, med massere og talent og visioner, og vi har i tankerne at lave nogle top-profesionelle promoveringsvideoer, om vores, forhåbentlig, fremtidige samarbejde.

  Så. Det korte og det lange er, at vi utrolig gerne vil have jeres smukke logo, på maven af vores (næsten) endnu smukkere trøjer. Derudover vil vi være utrolig glade, hvis i også ville kunne sponsorere nogle bajsere i ny og næ.

  Mvh Anders, og resten af Hareskov if <3
  LINK TIL INSTAGRAM: https://www.instagram.com/hareskovif/

 4. Tobias

  We need someone with qualifications buy tamsulosin Mr Marley said he believed the Orange Order could pass the route in future. “I think if people come (to talks) with an open mind and a positive outlook, then none of these issues are insurmountable,” he said.

 5. Lennart

  DP
  So we visited a friend of ours in Denmark and got smashed with DP on a daily basis for no reason at all for almost a week! It’s an atrocious beer, but really cheap and we had so much fun with it!

 6. Mikkel

  Husk den super fede og originale danskes rapper Kenneth Kold for Faktaposen – Hvem
  https://www.youtube.com/watch?v=UcunyGQtAJo

  Hyldest rap til DP – Danmarks bedste pilsner til prisen!

Leave a Comment